Съдът реши да освободи прокурорът от Перник Бисер Михайлов поради липса

...
Съдът реши да освободи прокурорът от Перник Бисер Михайлов поради липса
Коментари Харесай

Пуснаха на свобода прокурора от Перник

Съдът реши да освободи прокурорът от Перник Бисер Михайлов заради липса на доказателства за това, че е пребил брачната половинка си, съобщи кореспондент на " Фокус ". 

По време на делото той съобщи, че в никакъв случай не е посягал на жена си и се усеща потиснат от обстоятелството, че стои в ареста. 

Съдът реши, че не може да бъде изведено обосновано съмнение, че Бисер Михайлов е създател на действието, за което е притеглен да дава отговор. Съдът уточни, че брачната половинка Биляна Михайлова е разпитана директно след фамилния скандал. " Свидетелката категорично показва, че тя е реагирала по-агресивно и е нападнала брачна половинка си. Вероятно е скъсала фланелката му и го е надрала, няма явен спомен, евентуално е паднала и си блъснала главата ", цитира показанията съда и означи, че подалата сигнал щерка не е била директен очевидец на конфликта сред родителите си.

Единствено в края на втория си разпит дъщерята е разказала, че в болничното заведение майка й е разказала, че нищо не си спомня и Бисер Михайлов я е блъснал. Според съда това са взаимоизключващи се изказвания.

Полицаите, които са се отзовали, декларират, че е бил подаден сигнал, че майката е пребита и всичко е в кръв. Органите на реда обаче не намират следи от кръв в дома на прокурора.

Биляна Михайлова е декларирала, че тя е хвърлила премет, който е счупил стъклената маса в хола.

По думите на съдията единственото, което сочи, че Биляна Михайлова е губила схващане, е нейната анамнеза и медицински документи, които съдът намира за ненадеждни.

Адвокат Таков съобщи, че обвиняването против Бисер Михайлов е обвързвано с престъпните прояви на сина му Васил Михайлов.

Решението може да бъде обжалвано от прокуратурата в тридневен период.

Прокуратурата отхвърли коментар пред медиите.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР